Sıdıka Çalışkan Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır. Öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyoruz. Veli ve öğrencilerimizin en iyi okulun kendilerine en yakın olan okul olduğunu inanarak okullarına sahip çıkmalarını istiyoruz.

Misyon: Biz sürekli değişen ve gelişen dünyada başarının esas olduğuna inanarak kendimizi ve öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla çalışıyoruz. Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri ile evrensel değerler doğrultusunda tüm çalışmalarımızı, değerlerimizi benimsemiş paydaşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Çağdaş uygarlık yolunda toplumun ilerlemesi ve hak ettiğimiz aydınlığa ulaşmamız için üzerimize düşen görevi yapıyoruz.

Başarılar: OKULUMUZUN TENİS YILDIZI (3-A Ceylin TUN) 1. TFF 8-9 Yaş-Kış Kupası 01.02.2010 UTEM/İZMİR Consolation 1.si 2. TFF 9 Yaş Bayanlar 21-24 Mayıs 2011 Turuncu Top 1.si 3. TFF Haftasonu Turnuvası 01-04 Mart 2012 Club Alibey 4. TFF Pamukkale Tenis Kulübü Denizli Rotary Külübü OKULUMUZUN KARATE YILDIZI (8-B Hatice YÖRÜKOĞLU) 1. Başarı Belgesi Cumhuriyet Kupası 3.sü 2. TFF Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 3.sü

Isınma: Doğalgaz - Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sco.meb.k12.tr

Adres - Yenişehir Mahallesi 39. Sokak No13 Merkezefendi Denizli

Yerleşim Yeri - Yenişehir Mahallesi 39. Sokak No:13 Merkezefendi / DENİZLİ

Adres - Yenişehir Mahallesi 39. Sokak No13 Merkezefendi Denizli

Ulaşım 21 ve 30 Numaralı Belediye Otobüsleri ve Yenişehir Dolmuşları ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezinde